Kolind Vandværk

Kolind Vandværk

Et vandsamarbejde, der fremtidssikrer vandforsyningen i Syddjurs Kommune

Djurs Vand og Kolind Vandværk har igennem nogen tid arbejdet på finde en varig løsning på de udfordringer alle vandværker kæmper med i disse år “hvordan sikrer vi drikkevandsforsyningen i fremtiden” Vi er  derfor stolte af at kunne præsentere Skramsø Vand – et nyskabende samarbejde om grundvandsbeskyttelse og udnyttelse af stordriftsfordelene i vandværksdrift.

Du kan læse mere om projektet i denne præsentation

Projektet gennemgår lige nu den nødvendige myndighedsbehandling, som forventes afsluttet i efteråret 2024. Herefter vil udrulning til de 47 vandværker, der har mulighed for at gå med i projektet kunne gå i gang.

Vandværker der beslutter sig for at slutte op om projektet vil være fritaget for at skulle indgå frivillige BNBO aftaler eller risikere påbud efter den lovgivning der gælder efter 1. juli 2024 jf. regeringens indsatsplan.

Hvis du vil høre mere om mulighederne for at blive en del af projektet kontakt Formand for Skramsø Vand: Svend Astrup eller direktør i Djurs Vand: Tonny Frandsen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.